Ik kan niet naar de wedstrijd komen en zou mijn abonnement graag uitlenen aan een andere supporter

Hieronder vindt u de procedure voor het elektronisch overdragen van een ticket of abonnement aan een andere persoon.

Twee belangrijke opmerkingen voordat u begint:

  1. Om een toegangspas over te dragen, moet u toegang krijgen tot ons online ticketplatform https://ticketing.standard.be/ en inloggen met uw telefoonnummer ("Aanmelden").

    ⚠ Als u zich nog nooit met uw identiteitskaart bij de club heeft geïdentificeerd, moet u eerst het identificatieproces doorlopen, waarbij u wordt gevraagd een foto van de voor- en achterkant van uw kaart te nemen en een selfie.

  2. U kunt alleen een toegangspas overdragen aan een persoon als deze ook geregistreerd is bij de club met zijn identiteitskaart. Voor meer informatie over hoe u zich kunt registreren, klik hier.

Het proces 'Geef je stoel weg' (Abonnementen) stap voor stap:

Stap 1: Log in op uw account:
Ga naar https://ticketing.standard.be/ > en klik op "Aanmelden". Eenmaal ingelogd, ga naar "Uw account". Voor meer informatie over het inloggen, klik hier.

 

Stap 2: Ga naar uw abonnement:

Eenmaal op de accountpagina, scroll naar beneden naar abonnementen. Selecteer vervolgens uw abonnement door te klikken op het pictogram rechtsonder om toegang te krijgen tot de details van dat abonnement.

 

Stap 3: Selecteer de relevante wedstrijd:

Eenmaal op de detailpagina van uw abonnement, scroll naar beneden naar de relevante wedstrijd en klik op "Geef je ticket weg."

 

Stap 4: Ken het nieuwe ticket toe:

Om het nieuwe gegenereerde ticket toe te wijzen aan de persoon van uw keuze, voert u hun lidmaatschapsnummer of het e-mailadres van de ticketontvanger in het vak "Gebruikers-ID invoeren" in. Als deze persoon al op uw vrienden/familie-lijst staat, kunt u op "Toewijzen" klikken en vervolgens de desbetreffende persoon selecteren.

 

Stap 5: Sluit de transactie af:

Nadat het ticket is toegewezen, scroll naar beneden en klik op "Samenvatting" en voltooi de transactie. U kunt vervolgens het e-ticket in PDF downloaden om het te versturen. Het gegenereerde e-ticket verschijnt ook op het profiel van de desbetreffende persoon als deze inlogt (Aanmelden > Uw account > Tickets).

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen